Toshiba Seiya+

Toshiba Seiya+

Toshiba Seiya – Hiljaisuus on kultaa

Toshiba Seiya on ilmastoinnin edelläkävijän ratkaisu kodin viilentämiseen lämpiminä kesäpäivinä. Seiyan avulla pidät kotisi miellyttävän viileänä kaikkein kovimmillakin helteillä kustannustehokkaasti ja asumisen mukavuutta lisäten.

Seiya-ilmalämpöpumppu on suunniteltu puhtaasti viilennykseen. Se hyödyntää Toshiban ainutlaatuista invertteri- ja kompressoriteknologiaa, minkä ansiosta koko Seiya-malliston energiatehokkuus on luokassaan erinomainen A++. Suureen jäähdytystehoon yhdistettynä kotisi viilentäminen Toshiba Seiya -ilmalämpöpumpulla on erittäin edullista pienen energiankulutuksen vuoksi. Mallistossa käytetään luonnollisesti ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta.

Jokapäiväistä mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä

Seiya on suunniteltu mahdollisimman suurta muka­vuutta silmällä pitäen. Seiyan ainutlaatuinen hiljainen toimintatila vähentää ulkoyksikön äänitasoa, jotta naapurustollekin voidaan taata yörauha. Omalle perheelle hyvät yöunet tarjoaa Toshiba –Seiyan äänetön tila, jossa laitteen puhallin pyörii erittäin alhaisella nopeudella viilennystehoa vähentämättä.

Itsepuhdistuvassa Toshiba Seyiassa on varusteena Magic Coil®, joka ehkäisee veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ulkoyksikkö on kytketty pois päältä, puhallin jatkaa toimintaansa. Sen ansiosta lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana. Samalla se takaa kotiisi raikkaan huoneilman, mikä lisää asumisen mukavuutta ja tuottaa hyvinvointia.

 

Toshiba Seiya+

Päätoiminnot:

  • Jäähdytysteho 2,5 – 6,5kW
  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • 7 teholuokkaa
  • Energialuokka A++
  • Uusi, ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
  • Itsepuhdistuva
  • Lisävarusteena älykäs etäohjaus
  • Sisäyksikön äänitaso vain 19 dB (A)

Suosittelemme ottamaan yhteyttä myyjään ilmalämpöpumpun valinnassa.

JÄMPTIJUTTU OY

Kettukallionkatu 1
84100 Ylivieska

myynti@jamptijuttu.fi
P. 040 911 8202
P. 044 761 9798

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tuotteemme:

Ota yhteyttä!