Asennuspalvelu

Asennamme ilma- ja maalämpö­pumput ammatti­taitoisesti koh­teeseesi!

Ilma- ja maalämpö­pumppu säästää tehokkaasti lämmitys­kustannuksissa. Ilmalämpö­pumpun sijainti talossa on merkit­tävä tekijä talon koko lämmityksen kannalta, joten asennukseen kannattaa valita ammattilainen.

Kanssamme yhteis­työtä tekevillä asennus­liikkeillä on TUKES:in hyväk­symät kylmäaine- ja sähkö­luvat. Myös omilla työnteki­jöillämme on asiaan­kuuluvat luvat. Asennuksillamme on aina kahden vuoden takuu, joten voit luottaa ammattimaiseen työn jälkeen.

Ilmalämpöpumpun perusasennukseen sisältyy 4 m putkimatka sisä-ja ulkoyksikön välillä sekä yksi (1) läpivienti. Kourun vakioväri on valkoinen, mutta saatavilla ovat myös ruskea tai musta vaihtoehto. Sähköt lähimmästä pistorasiasta tai sopimuksen mukaan 5 m etäisyydeltä ulkoyksiköstä. Ulkoyksikön asennukseen voi lisähintaan valita seinätelineen tai maajalustan.

Asennustyölle annamme kahden (2) vuoden takuun.

 

Lämpöpumppujen huoltopalvelut

Valtuutettu huolto­liike

Jämptijuttu Oy on Thermian, Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja LG:n lämpö­pumppujen valtuutettu huoltoliike. Merkki­huollolla varmistat aina merkkikohtaisten ongelmien ja puhdistus­tapojen sekä oikeiden varaosien yhteen­sopivuuden lämpö­pumppusi kanssa.

Huollamme myös muualta ostetut lämpö­pumput, teemme mm. antureiden vaihdot, kylmä-aineiden lisäykset ym.

Meiltä saat myös kilpailukykyisen määräaikais­huolto­sopimuksen, jonka avulla varmistat ympäri­vuotisen, täydellisen toimivuuden lämpöpumpullesi!

 

Huollamme lämpöpumppuja Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla

Huollamme lämpöpumppusi aikataulusi mukaan. Kerromme  jo etukäteen mitä huolto tulee arviolta maksamaan mikäli kone ei ole takuun piirissä ja näin tiedät sitten minkälainen lasku huollostasi on mahdollisesti tulossa.

Aiheettomista huolto­käynneistä asiakas maksaa todelliset aiheutuneet kustannukset. Huolto­käynnistä, joka on meiltä pyydetty ja asiakas ei korjausarvion jälkeen korjaus­palvelua halua, maksaa asiakas todelliset aiheutuneet kulut (ellei jotain muuta järjes­telyä ole erikseen sovittu).

JÄMPTIJUTTU OY

Kettukallionkatu 1
84100 Ylivieska

myynti@jamptijuttu.fi
P. 040 911 8202
P. 044 761 9798

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tuotteemme:

Ota yhteyttä!