Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumpun voi yhdistää vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate on vastaava kuin ilmalämpöpumpun, mutta ilmalämpöpumpun siirtäessä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan, ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta veteen. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan yhdistää talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttövesijärjestelmään. Ilma-vesilämpöpumpulla on mahdollista säästää lämmityskustannuksissa enemmän kuin ilmalämpöpumpulla. Ilma-vesilämpöpumppu voi toimia kiinteistön päälämmönlähteenä.

 

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja tehokas

Nykyaikana uutta lämmitysjärjestelmää hankittaessa halutaan panostaa myös ekologisuuteen. Ilma-vesilämpöpumppu vastaakin nykyihmisen tarpeisiin, sillä ilmasta saatava lämpöenergia on uusiutuvaa energiaa, eikä aiheuta ympäristöä kuormittavia päästöjä. Tämän lisäksi ilma-vesilämpöpumppu kuluttaa toiminnassaan energiaa vain pienen osan verrattuna siihen, kuinka paljon se tuottaa energiaa lämpönä takaisin.

Ilma-vesilämpöpumpulla on mahdollista tuottaa lämmintä käyttövettä ympärivuotisesti. Jotta pumpun käyttämä energiakulutus saadaan minimiin, kannattaa se optimoida talvi- ja kesäajoiksi erikseen.

Voit luottaa, että ilma-vesilämpöpumpun asentamisen jälkeen me hoidamme kaikki tarvittavat säädöt kuntoon. Opastamme mielellämme myös sinua sen käytössä ja saat meiltä myös mahdollisesti tarvitsemasi huoltopalvelut.

Tuotteemme

JÄMPTIJUTTU OY

Kettukallionkatu 1
84100 Ylivieska

myynti@jamptijuttu.fi
P. 040 911 8202
P. 044 761 9798

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tuotteemme:

Ota yhteyttä!