ILMALÄMPÖPUMPUT

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

MAALÄMPÖPUMPUT

Lämpöpumpuilla säästöä ja mukavuutta

Ilmalämpöpumpulla säästöjä jäähdytys- ja lämmityskustannuksiin

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ratkaisu kiinteistön päälämmitysjärjestelmän tueksi. Ilmalämpöpumppua hyödyntämällä on sähkölämmitteisessä taloudessa mahdollisuus säästää jopa 30% kokonaiskulutuksesta vuodessa käyttämällä konetta kuten käyttöönopastuksessamme neuvomme. Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Vastoin yleistä käsitystä ilmalämpöpumpulla jäähdyttäminen on erittäin ekologista.

Ilma-vesilämpöpumpun voi yhdistää vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate on vastaava kuin ilmalämpöpumpun, mutta ilmalämpöpumpun siirtäessä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan, ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta veteen. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan yhdistää talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttövesijärjestelmään. Ilma-vesilämpöpumpulla on mahdollista säästää lämmityskustannuksissa enemmän kuin ilmalämpöpumpulla. Ilma-vesilämpöpumppu voi toimia kiinteistön päälämmönlähteenä.

Maalämpö on maasta saatavaa auringon lämpöenergiaa

Maalämpöpumppu kierrättää maaperästä saatavaa lämpöenergiaa maahan poratun energiakaivon kautta kiinteistön lämmitysjärjestelmän käyttöön. Tämä maasta saatava lämpöenergia on maaperän pintakerrokseen tai vesistöihin sitoutunutta auringon lämpöenergiaa, joka on uusiutuvaa energiaa. Maalämpöpumppu on siis luonnonystävän valinta. Maalämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin kohteeseen, jonka lämmitysenergiankulutus on suuri. Maalämpöpumpun asentamisen jälkeen syntyy pääsääntöisesti pelkkää säästöä.

JÄMPTIJUTTU OY

Kettukallionkatu 1
84100 Ylivieska

myynti@jamptijuttu.fi
P. 040 911 8202
P. 044 761 9798

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tuotteemme:

Ota yhteyttä!