Thermia Online

Thermia Online

Uusi Thermia Online – Ohjaa lämpöpumppuasi mistä vain

Thermia Online -palveluun muodostetaan yhteys oman laajakaistan avulla, joten tietoliikenne ei aiheuta lisäkustannuksia. Jos talossa ei ole vielä Internet-yhteyttä (esim. mökillä), suosittelemme liitäntää ulkoisella 3G- tai 4G-modeemilla. Tässä ei ole mallikohtaisia rajoituksia.

Online-palvelu toimii myös iPhonessa ja Androidissa – sovelluksen voi ladata joko App Storesta tai Google Playsta. Järjestelmä toimii kaikkien Thermian nykyisten omakotitaloihin tarkoitettujen lämpöpumppumallien sekä Thermia Solidin kanssa.

Samaan aikaan voidaan ohjata ja valvoa useampia järjestelmiä, esim. mökin tai apua tarvitsevien omaisten lämpöpumppuja. Thermia Online-palvelun käyttäjämäärää ei myöskään ole rajoitettu. Palvelu sisältää hälytystoiminnon. Jos ongelmia poikkeuksellisesti syntyisi, saat tästä automaattisesti ilmoituksen tai, jos olet asentajasi kanssa niin sopinut, viesti lähetetään suoraan hänelle.

Thermia Online-palvelu tarjoaa asentajalle mahdollisuuden suorittaa tiettyjä huoltotöitä muualla kuin paikan päällä, mikä mahdollistaa välittömät huoltotoimenpiteet etänä. Kaikki tiedot tallentuvat ulkoiselle palvelimelle. Vaikka tietokone tai matkapuhelin rikkoutuisi, tietoihin pääsee käsiksi aina.

 

Näin se toimii:

Kaikki lämpöpumpun tiedot lähetetään ja tallennetaan ulkoiselle palvelimelle. Näin pääset tarkastelemaan tietoja milloin tahansa Online-palvelumme kautta – tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Online-palvelun käyttäjämäärää tai palveluun liitettävien pumppujen määrää ei ole rajoitettu.

Thermia Online

Täydellistä hallintaa – missä ikinä oletkin

Uuden Thermia Online -palvelun avulla voit ohjata lämpöpumppuasi matkapuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi – mistä ja milloin vain. Voit esimerkiksi alentaa lämpötilaa poissaolosi ajaksi ja nostaa sitä taas asumislämpötilaan paluutasi varten. Näin pystyt vähentämäänenergiankulutusta entisestään. Jos palaat kotiin suunniteltua aiemmin, ei hätää – Online-palvelun kautta voit säätää lämmön sopivaksi ennen paluuta.

Helppoa, mukavaa ja turvallista

Thermia Online -palvelun avulla voit ohjata lämpöpumppuasi etänä. Voit aina varmistaa, että lämpöpumppusi toimii niin kuin sen pitää.

JÄMPTIJUTTU OY

Kettukallionkatu 1
84100 Ylivieska

myynti@jamptijuttu.fi
P. 040 911 8202
P. 044 761 9798

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tuotteemme:

Ota yhteyttä!